zaterdag 4 juni 2011

6 juni 2011

Met dat lekkere weer wanen we ons al in vakantiestemming. Maar da's nog even te vroeg. Geen punt dus dat het nog lekker wat regent de volgende dagen.

In de loop van de week houdt juf Dorien enkele oudercontacten voor haar jongste kleuters. Deze ouders worden door haar uitgenodigd.

Maandag maakt de derde klas een uitstap naar het waterpark Hidrodoe in Herentals. Een jaarlijkse klapper die past in hun lesthema.
De eersteklassers gaan zwemmen.
Juf Nicole gaat een weekje meedraaien in onze Italiaanse partnerschool in Sarzana. Zij ervaart hoe onze collega's daar omgaan met kinderen met leermoeilijkheden. Meer specifiek maakt ze ook kennis met het resultaat van een project dat met de vijfdeklassers is opgezet rond autisme.

Dinsdag komt de verificateur een blik werpen op de jaarrekeningen. Naast het werk van de revisor bekijkt deze man de werkingstoelagen weer vanuit een andere invalshoek.
Juf Karin is vandaag afwezig. Zij wordt vervangen door juf Wendy.
Voor de driejarigen is er medisch onderzoek.
De vierde, vijfde en zesde klassen gaan zwemmen.

Woensdag vergadert de directeur met de collega's van Jong Markdal. We zullen vooral bekijken of we al onze tijdelijke leerkrachten in dienst kunnen houden.
's Avonds vergaderen de schoolraad en de ouderraad.

Vrijdag is er medisch onderzoek voor de vierjarigen.

Zaterdag hopen we op een talrijke delegatie van onze school bij de kapellekensloop.

Zondag is voor vele zesdeklassers een feestdag: zij doen hun vormsel.

En maandag, tweede pinksterdag, hebben we onze laatste vrije dag van dit schooljaar. Maar dan zitten we al in een nieuwe week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten