vrijdag 24 juni 2011

27 juni 2011

Duimen draaien in deze laatste week? Vergeet het maar.
Voor de leerkrachten zijn het nog hoogdagen van overleg, rapporten, bundelen en lijstjes inleveren. En de klassen zomerklaar maken natuurlijk.

Maandag komt er een bus kinderen uit het Franse Rijsel een bezoek brengen aan Scharrel, aan Hoogstraten, maar vooral aan de klassen van meester Glenn en juf Eline die ze via e-twinning hebben leren kennen.
De zesdeklassers voeren hun musical op voor alle kinderen van de lagere school in de voormiddag en 's avonds doen ze dit over voor hun ouders. Waarna ze fier hun getuigschrift kunnen ontvangen.
In de namiddag hebben de vijfjarige kleuters al op een even waardige manier afscheid genomen van de kleuterschool, ook in het bijzijn van hun ouders. Wedden dat ze een Italiaans liedje zingen?
De eersteklassers gaan ook nog een laatste keer zwemmen.

Dinsdag zwemmen de vierde en de vijfde klassen. De zesdeklassers krijgen van de ouderraad een hele dag sport en avontuur aangeboden in Mechelen en Rijmenam.
's Avonds spelen ze de musical 'Voor kids gaat de zon op' nog een keertje voor alle liefhebbers. Nu bedraagt de inkom wel 3 euro.

Woensdag gaan alle kinderen naar de kerk voor een slotviering.

Donderdag is de laatste dag van dit schooljaar.
Dan komt het rapport mee naar huis, de schoolkrant... en het materialenlijstje voor volgend schooljaar.
Om 11 uur rinkelt de laatste bel.
Wie niet naar huis kan, mag op (de lagere) school blijven tot 12 uur. De leerkrachten staan ondertussen ook ter beschikking van de ouders voor een eventueel gesprek.

En dan wensen we iedereen een erg deugddoende vakantie met veel zon en regelmatig wat groeizame regen 's nachts, maar vooral wensen we jullie veel tijd om je hoofd leeg te maken en hopen we dat iedereen deze zomermaanden, thuis of ver weg, weer zonder kleerscheuren doorkomt.
Afspraak voor de eersteklassers op 29 augustus, voor de kleuters op 30 augustus en voor alle anderen op 1 september.
Telefonisch blijft de school de hele zomer door bereikbaar via het gewone telefoonnummer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten