zondag 10 oktober 2010

11 oktober 2010

De kinderen van juf Eline zien deze maandag met veel plezier tegemoet. Hun juf is terug van een weekje cursus in Engeland, wellicht met een koffer vol verhalen.
Nu is het de beurt aan haar collega meester Glenn om zijn horizon te verruimen. Hij vertrekt vandaag samen met juf Dorien en de directeur naar Sarzana om er een nieuw project op te starten. Meer hierover lees je dagelijks via een link op de homepagina van onze website. Juf Inge neemt deze tweedeklassers deze week onder haar vleugels.
Onze klusjesman Khader krijgt vandaag evaluatiebezoek vanuit Brussel.
De eersteklassers gaan zwemmen.
De kleuters krijgen de uitnodiging voor het grootoudersfeest mee naar huis.
(we proberen er ook aan te denken om alle papieren informatie ook op onze website te zetten)
En meester Sander zet zijn collega's tijdens de middagpauze weer in het zweet.
Dinsdag is zwemdag voor 2 en 3.
Na school houden de kleuterjuffen een vergadering rond de software van 'omniwize'.
In de tweede klas komt de jager op bezoek.
Donderdag bussen alle tweedeklassers naar Brecht voor een namiddagje 'spelenpaleis', een organisatie van de 'Stichting Vlaamse Schoolsport' .
Tijdens de middagpauze vergadert de werkgroep over een nieuw project met de naam 'speelmaatje'. Later hierover zeker meer nieuws.
Vrijdag dan worden weer alle tafels aan de kant geschoven en alle hens aan dek geroepen voor een volgende atelierdag van 1 en 2.
Maar eerst worden er weer van alle kinderen mooie kiekjes gemaakt: de schoolfotograaf komt langs.
Ondertussen is ook de kogel door de kerk voor onze achtste kleuterklas. Omdat we zo veel plezier hebben van onze grote zaal, gaan we die ook in zijn geheel behouden. Met wat interne verschuivingen en een renovatie van het huidige personeelslokaal hebben we een leuke oplossing uitgedokterd. Maar da's voor na nieuwjaar...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten