zondag 21 juni 2015

22 juni 2015

Hoor ik daar uit alle hoeken en kanten luid hoera-geroep?
We snijden inderdaad alweer de allerlaatste volledige week van het schooljaar aan.

Op maandag zwemmen de oudste kleuters en de eersteklassers.

Op dinsdag zwemmen de kinderen van 4, 5 en 6.
De kleuters van 1KA en 1KB rijden naar het stadspark in Turnhout om daar als echte machinisten met de stoomtreintjes rond te tuffen.
Op school steken we samen met Ine van Djapo het dossier van kleur bekennen in mekaar voor subsidie van het kleuter-wereldburgerproject voor volgend schooljaar.

Woensdag starten we de dag met de generale repetitie van de afscheidsmusical van de zesdeklassers voor alle kinderen van de lagere school.
's Avonds spelen de zesdeklassers deze musical dan 'voor echt' voor hun ouders als afscheid aan de lagere school. De getuigschriften worden bedeeld en we zwaaien de warme avond uit met een sfeervolle receptie.

Donderdag slaat de klok alweer musical. Dit keer zijn alle liefhebbers uitgenodigd die de zesdeklassers aan het werk willen zien. Om de onkosten wat te dekken vragen we dit keer wel een inkom van € 3.
Overdag zijn er nog de laatste selectieve medische onderzoeken.
De derdeklassers rijden met de huifkar naar het IJsklompke in Meerle om hun jaar lekker af te sluiten.

En het feesten houdt niet op: vrijdag is er de plechtige diploma-uitreiking voor onze vijfjarige kleuters die hiermee het eerste hoofdstuk in hun schoolcarrière afsluiten. Ouders zijn uitgenodigd en de glazen opgeblonken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten