maandag 2 mei 2011

2 mei 2011

Kunnen we opnieuw spreken van een prachtig geslaagd schoolfeest dank zij de weerman die altijd aan onze kant blijkt te staan.
Maar het is niet enkel de weerman natuurlijk die zo'n feest doet slagen. Behalve alle helpende handen op de dag zelf komt er enorm veel werk achter de schermen bij kijken uiteraard. En deze mensen kunnen we nooit genoeg bedanken voor hun inzet: ouderraad, schoolcomité, vele vrijwilligers die af en aan lopen met aankopen, taarten bakken, opstellen en afbreken. En natuurlijk vergeten we ook niet de leerkrachten die het optreden van de kinderen weer netjes hebben uitgewerkt. Te lang misschien voor sommigen, te veel wind, te slappe koffie, enfin, een zeurpiet vind je overal maar de algemene teneur mag als heel positief worden bestempeld. Wat niet wegneemt dat we ook deze organisatie weer zullen evalueren en bijsturen waar nodig. Bedankt allemaal!!!
Op school zal deze week een internationaal taaltje heersen van Fins over Ests tot Italiaans en Spaans. 12 leerkrachten bezoeken onze school en werken verder rond het project 'magical 7'.
Dinsdag is er medisch onderzoek voor de driejarigen.
Woensdag gaan juf Nicoele en juf Greet op nascholing rond omniwize.
Donderdag sport de vierde klas in Brecht en gaat de vijfde klas naar de bib voor een lezing van Wally De Doncker.
Vrijdag is er medisch onderzoek voor de vierjarigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten