maandag 10 januari 2011

10 januari 2010

Bij het begin van het nieuwe jaar eerst nogmaals onze beste wensen voor een voorspoedig 2011 en in schoolverband graag de beste resultaten voor je kind. Dat we samen altijd tot de meest wensbare oplossingen mogen komen.

Juffrouw Nicole zet voor het eerst dit schooljaar officieel aan nadat een domme val haar maandenlang buiten strijd hield. Ondanks deze handicap was ze in de praktijk moeilijk van de schoolvloer weg te branden in de afgelopen periode.

Juf Ann Stoffels herneemt halftijds na haar zwangerschapsonderbreking. Zij neemt de nestgroep van de eerste klas over van juf Dorien.

Dit brengt uiteraard enkele verschuivingen mee in het eprsoneelsbestand. meester Sander zal zich naast zijn uren bewegingsopvoeding ook gaan bezighouden met extra-zorg. De concrete invulling bekijken we intern.
Juf Dorien onthaalt de nieuwe instappers in de kleuterschool in een splinternieuwe klas.
Van juf Annelies nemen we jammer genoeg voor een deel afscheid. Gelukkig zien we haar op maandag nog in 1a en op vrijdag in 2ka.
We hebben intussen ook afscheid genomen van Khader, de klusjesman die anderhalf jaar op onze school werkte.
Morgen komt ook juf Francesca terug van haar kestvakantie thuis in Perugia. Zij neemt vooral Hocus en Lotus voor haar rekening tot het einde van het schooljaar.

Op maandag gaan de eersteklassers natuurlijk weer zwemmen.

Dinsdag is zwemdag voor 2 en 3.
Voor de kinderen van de eerste klas is er selectief medisch onderzoek.

Op woensdag vergadert het schoolcomité.

Donderdag krijgen de kinderen vand e zesde klas en hun ouders een infoavond rond seksuele opvoeding.

Vrijdag gaan alle kinderen van de lagere school schaatsen in Turnhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten