zondag 21 november 2010

22 november 2010

De lekkere Limburgse vlaaien hebben hun weg naar de hongerige magen weer gevonden. 't Was weer een (financieel) succes voor onze ouderraad. Dankjewel allemaal!
Meester Sander is vertrokken naar Arlon voor een intensieve Franse cursusweek. De lessen bewegingsopvoeding worden gegeven door juf Annelies en door An Van der Kaa.
Meester Chris moet thuis nog altijd zijn mond houden en kan dus ook op school weinig komen aanvangen. Hij wordt nog altijd vervangen door juf Tinne Adams.
Deze week barst van de activiteiten tegen pesten. We leren de kinderen wat het pestfenomeen is in al zijn vormen, hoe ze zich hiertegen kunnen wapenen en vooral ook maken we hen duidelijk dat dit helemaal not done is, niet in onze school, maar ook niet elders. Alleen door hier voortdurend aandacht aan te schenken, kunnen we dit wangedrag misschien inperken want zoals we afgelopen dagen in het nieuws merkten, loopt dit pestgedrag ook bij volwassenen wel eens de spuigaten uit.
Maandag heeft CLB zitdag in de lagere school.
De politie geeft een les in de zesde klassen.
De administratieve bedienden van de Basisscholen uit onze scholengemeenschap wisselen in Minderhout van gedachten over de inhoud van hun job.
De eersteklassers gaan zwemmen.
In de derde klas starten de oudercontacten.
's Avonds is er een infoavond voor de zesdeklassers en hun ouders over 'leren leren'.
Dinsdag zwemmen tweede- en derdeklassers en loopt het oudercontact in de derde klas verder.
Vrijdag worden de zesdeklassers ondergedompeld in de millenniumdoelstellingen in het kader van 11.11.11

Geen opmerkingen:

Een reactie posten